top of page

Supervision

Jeg har mennesker i supervision, som til daglig arbejder professionelt med at hjælpe andre, bl.a. psykologer, læger og fysioterapeuter. Men det kan også være at du befinder dig inden for en anden profession.

Jeg laver sjældent klassisk sagssupervision, men tager altid udgangspunkt i det som rør sig i dig i forhold til dit arbejde. Med henblik på at skabe mere rum til dig og plads for refleksion.

 

Når sider af os selv kommer i svingninger eller under press på arbejdet, har de brug for at vi møder dem med nysgerrighed. Hvad er den gode grund til at jeg reagerer på den måde jeg gør? hvad er min intention? hvordan giver det mening, når jeg kigger på min historie, at jeg reagere på denne måde? Hvad rammer det i mig? Herfra kan vi  kan vi opnå en dybere forståelse af os selv og vores professionelle praksis. 

Uanset din baggrund eller professionelle erfaring er supervisionen en mulighed for at investere i din personlige og faglige udvikling, så du kan trives og vokse i dit arbejde

Jeg går selv regelmæssigt i egen terapi og supervision, både individuel og i gruppe, bl.a. hos Saki Santorelli, Tanja Eskesen, Helen Gamborg og Signe Steenberger

IMG_0595.heic
Services

“Be confused, it’s where you begin to learn new things. Be broken, it’s where you begin to heal. Be frustrated, it’s where you start to make more authentic decisions. Be sad, because if we are brave enough we can hear our heart’s wisdom through it. Be whatever you are right now. No more hiding. You are worthy, always.”

 S.C. Lourie

bottom of page