top of page

Samtaler

Vores samtale vil tage udgangspunkt i de dilemmaer, som er tilstede i dit liv her og nu. Det du bøvler med privat eller arbejdsmæssigt, og som du er belastet af. Indimellem er der link tilbage i tiden, som dukker frem og som fortjener opmærksomhed. Derfor kan det til tider være relevant at se tilbage og for at forstå de gode grunde til hvorfor vi gør, som vi gør. I det terapeutiske møde åbnes for denne mulighed for at opnå indsigt og for at se sit liv i nye perspektiver. Dermed kan nye veje vise sig.

Jeg er efteruddannet i anerkendte og evidensbaserede metoder og skræddersyr altid forløbet til dig, i samarbejde med dig. På den måde du får lige præcis det, du har brug for, fremfor at du skal tilpasses en metode. Jeg er level 2 uddannet i Internal Family Systems Therapy (IFS), og desuden specialiseret i mindfulnessbaserede metoder, kognitiv adfærdsterapi og systemisk/narrativ terapi. 

Jeg går regelmæssigt i udviklingsforløb og supervision hos Saki Santorelli, Tanja Eskesen, Helen Gamborg og Signe Steenberger

Jeg er først og fremmest optaget af at hjælpe mennesker med at bringe mere glæde og bevidsthed ind i livet, samt hvordan vi kan opdyrke mere venlighed og kærlighed i relationen til os selv og til andre. 

Jeg har særlig erfaring med:

- alle former for angst:
socialfobi, panikangst, generaliseret angst og ocd

- stress og belastningsreaktioner

- nedtrykthed, tristhed og depression

- tab og sorgreaktioner

IMG_1265_edited.jpg
Services

"The fires of suffering become the light of consciousness."

_


Eckhart Trolle

Jeg har erfaring fra både psykiatrien og Stressreduktionsklinikken på Bispebjerg Hospital med at arbejde med mennesker, der for en tid har mistet fodfæstet og jeg ser det som min fornemmeste opgave at skabe et trygt rum for dig, med plads til at dele det sårbare og det svære. 

bottom of page