Psykolog i 17 år  
7000+ samtaler
Specialist i stress, angst og mindfulness

Jeg er psykolog fra Københavns Universitet, autoriseret af Socialministeriet og godkendt specialist og supervisor i klinisk psykologi og psykoterapi. Jeg arbejder efter de etiske principper for nordiske psykologer.

Jeg har i mange år haft ansættelse i psykiatrien på Rigshospitalet og Bispebjerg Hospital og har stor erfaring med diagnosticering og behandling af forskellige former for angst og depression, samt krisereaktioner.

Derudover har jeg arbejdet målrettet for at specialisere mig i mindfulness meditation, som en metode til stressreduktion, øget trivsel og livskvalitet. Jeg er således uddannet lærer i den evidensbaserede metode mindfulness-baseret stressreduktion fra Dansk Center for Mindfulness og Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School.

 

Fra 2015-2019 har jeg opbygget og arbejdet på Stressreduktionsklinikken ved Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling på Bispebjerg Hospital og hvor jeg har diagnostiseret og behandlet flere hundrede mennesker med arbejdsrelateret stress.

Jeg arbejder nu i min egen praksis i København. Derudover holder jeg mindfulnesskurser for private og virksomheder, samt er testpsykolog på forskningsprojekt og dokumentarfilm om naturbaseret intervention i forhold til krigsveteraner.

MSP_7311_edited_edited_edited.jpg

Uddannelse

2020 Godkendt supervisor i klinisk psykologi og psykoterapi

2015 Certificeret lærer i mindfulness baseret stressreduktion

2013 Godkendt specialist i klinisk psykologi og psykoterapi

2008 Autoriseret psykolog af Socialministeriet

2005 Uddannet psykolog ved Københavns Universitet 

Arbejdserfaring

2019- nu

Selvstændig psykolog

2015-2019 Stressreduktionsklinikken, Arbejds- og miljømedicinsk afd., Bispebjerg Hospital

2011-2015

Team for Angst og OCD, Psykoterapeutiskklinik, Psykiatrisk Center København

2005-2011 

Center for Autisme

2005

Angstklinikken, Rigshospitalet

Kvalitetssikring

Jeg holder mig opdateret om den nyeste viden indenfor psykologien, og deltager løbende i relevante kurser, konferencer og uddannelsesforløb, både nationalt og internationalt.

Jeg modtager regelmæssig supervision både individuelt og i gruppe.